Budskap om kommande ”veckans energier” + ”Pick a card” – varje söndag

Hej vänner,

 

Jag tänkte att jag ska börja lägga budskap om ”veckans energier” varje söndag för dig att ta del av, med en ”pick a card” för en mer personlig vägledande touch. Vad sägs om det?
Jag kommer börja lägga ut imorgon och tänker att det ska bli ett återkommande tema varje söndag.

Idag har jag bara tagit det lugnt, en ordentlig slapp-lördag! Har varit extremt trött och bakis ? drack ? med min käreste igår. Åt vegetarisk pizza till frukost (FYI: äter aldrig pizza till frukost ?) och sedan har vi bara varit inne under täcket och tittat på serier/youtube/film. Så välbehövligt. Nu är jag på gymmet i skrivande stund och cyklar. Tänkte att jag behöver komma ut och ta hand om min kropp. Chocka den en aning ?

 

Kram Emilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *