Välkommen till en nystartad blogg!

Välkommen till en nystartad blogg!
Jag hoppas det är bra med dig? Jag heter Emilia och som i beskrivningen så vill jag dela med mig av astrologi, andlighet och mitt liv. Det innebär känslor, tankar, budskap, kunskap och annat som jag är intresserad av.
Jag tänkte presentera mig för att du ska lära känna mig en aning.
Född: 7 juni 1992
Min livsväg (numerologi): 7
Mitt stjärntecken: Tvilling
Min ascendent: Kräftan
Min måne: Jungfru
Min mars: Vädur
Jag är 28 år och uppvuxen i ett mindre samhälle i sydöstra Småland, 2,5 mil utanför Växjö. Jag flyttade hemifrån som 21 åring och som 22 åring flyttade jag till Göteborg och bodde där i 2,5 år. I Göteborg jobbade jag först heltid på Telias kundtjänst och därefter Lindex och några ströjobb för att klara ekonomin. Innan jag flyttade till Göteborg, närmare bestämt 2012, så kom jag i kontakt med ett medium som ledde mig till att börja utforska min mediala sida. Herregud vilket uppvaknande och jag insåg att jag visste, kände in människor och andar på en medial/andlig nivå. Jag hade aldrig rmedvetet öppnat upp för den sidan innan, men jag har undermedvetet vetat, känt av människor och väsen utan att förstå på riktigt vad det handlade om.
När jag bodde i Göteborg ville jag hitta ett ställe med likasinnade där jag kunde fortsätta utveckla min mediala sida, vilket jag hittade. 2016 började jag min “resa” att utbilda/utveckla mig i 2 år till medium/andlig terapeut på “Själens Oas”, hos en stark kvinna som heter Diana Wahlborg. Det var den värsta, bästa och mest utvecklande resan jag har gjort. Det var terapi i den djupaste formen någonsin. Jag gick från dålig självkänsla till bra självkänsla, från omedvetenhet till medvetenhet etc. Det var så mycket gamla unkna mönster, tankar och känslor som rensades ur min kropp och ni som vet hur det är att rensa ur alla sina kroppar och utvecklas på den andliga resan, vet att det är tufft. Fysiska smärtor och uppvaknande på alla möjliga arenor. Vissa saker var tvungna att försvinna ur mitt liv. Idag har jag en helt annan frekvens och medvetenhet. Mina föreställningar var att jag skulle komma ut på andra sidan som en ny människa, vilket jag gjorde, men det var tufft. Jag ökar min medvetenhet och energi för varje år som går. Jag begår mindre självbedrägeri och har blivit mycket mer känslomässigt stabil. Jag har nya ögon på min väg, människor, universum, vårt beteende etc. Däremot har jag blivit mycket mer känslig och empatisk, samtidigt som jag har blivit mycket mer känslig kring energier och blir fortare trött i offentliga rum. Allt som är en illusion kommer direkt upp till ytan. Jag ser sanningen nu utan slöjor, men jag jobbar fortfarande på mina egna rädslor och på mina föreställningar som jag tror/trott varit sanna.
Jag flyttade sedan 2017 hem till mina föräldrar pga. det tog slut med min dåvarande pojkvän och en stark hemlängtan. Då började jag jobba som obehörig förskollärare. Jag bor nu i Malmö med min sambo och studerar till förskollärare med musikinriktning. Jag har gått utbildningen i 2,5 år och har 1 år kvar till examen. Båda mina föräldrar jobbar inom skolväsendet och min bror utbildar sig också till lärare. Ja, ni hör ju, hela familjen är inom skolväsendet och har lärarbakgrund. Visst låter det som jag är influerad av mina föräldrar? Det är delvis sant. Jag var ofta med mina föräldrar på jobbet som barn och har alltid tyckt om skolans miljöer. Men sanningen är att jag älskar att utbilda och hjälpa människor att växa.
Som tonåring så började jag att bli skoltrött och ville bara att gymnasiet skulle ta slut så jag kunde börja jobba. Jag tog gymnasieexamen på frisörprogrammet och började sedan att jobba direkt i butik med mode. Jag älskar mode, inredning, hår, kosmetik, skönhet etc. och vid sidan av mitt studerande till förskollärare jobbar jag extra på Lindex. Jag är oerhört intresserad av naturen, musik, psykologi, astrologi, numerologi, tarotkort och att hjälpa människor på sin livsväg.
Mina drömmar är att jobba med musik, människor (vuxna och barn), inspirera och lära ut, samtidigt som jag arbetar med det andliga. Andlig coaching, livscoach, medium, healing etc. Jag vill skala av så mycket som möjligt för att nå in i kärna och det du är ämnad att göra och följa din livsväg.
Jag vill resa mycket och utvecklas som människa så mycket jag kan.
Kram,
Emilia

2 thoughts on “Välkommen till en nystartad blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *