Budskap – Vad du behöver höra just nu ♥️ “En fot framför den andra. En dag i taget. Här och nu”

Hej fina du! Vad behöver du höra just nu?
Känn in och välj budskap från kort nummer 1 – 2 – 3 ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1: “Slow and steady wins the race”
Ta det lugnt! Det viktigaste är inte att vinna idag, vara med på alla bollar som delas ut i ditt liv eller vara klar med allt du vill i livet till imorgon. En fot framför den andra. En dag i taget. Här och nu. Allt du sår nu kommer i framtiden manifestera sig positivt. Allt kommer i en positiv timing. Det bästa har inte hänt än. Du kommer att skörda livets frukt längre fram. Bygg en kärleksfull och stadig grund inom dig och utanför. Allt kommer i rätt tid. Du behöver tänka om och jag får in mycket energi av att du är en gammal själ och bär på gammal visdom. Använd din visdom för att komma framåt i ditt liv. Vad som är bäst för dig vet bara du. Låt ingen stressa dig eller köra med dig. Sätt gränser och gör saker i din takt. Du hinner allt du vill göra i livet. Ha ingen ångest för det. Sakta ner farten och var snäll mot din kropp. Du är en healer för andra människor. Det tar energi, glöm inte att ta dig tid för mycket ensamtid och återhämtning. Du är buren av universum och det finns en gudomlig plan för dig.

 

2: “Open to infinite possibility”
Alla möjligheter ligger vid horisonten för dig. Bara du begränsar dig själv. Var öppen och anpassningsbar för de möjligheter som närmar sig dig. Det blir inte alltid som du tror det ska bli. Jag ser solen, möjligheter och glädje kring dig. Du inspirerar andra, går din egen väg och sticker ut bland mängden när du står i din kraft och glädje. Va annorlunda och bry dig inte om vad andra tycker. Sträck på dig och ta för dig av alla möjligheter. Älska dig själv. Tänj på dina gränser när lyckan når dig och ta dig ur din komfortzon då och då för att expandera mera. Kommunicera, sjung, dansa, skapa. Ställ dig på scenen. Ta livet med ro, följ flödet och glädjs åt det lilla.

 

3: “Let it shine”
Tro på dig själv! Visa världen vilken vacker människa du är, insida och ut. Det är dags att ta dig ur skuggan och stå i ljuset av ditt sanna jag. Sprid ditt ljus, klä upp dig, visa andra och dela med dig av all din kunskap och visdom. Du har mycket att dela med dig av till andra. Din kommunikation, ditt ljus, kärlek och visdom ska nå andra på ett ännu större sätt än idag. Du ska balansera upp, förena och använda din feminina och maskulina kraft och sprida allt det du bär inombords. Oavsett om du är man eller kvinna så är detta till dig. Ta dig ur din komfortzon.

Du är eller kommer att arbeta som chef, lärare, andlig lärare eller på annat sätt tjäna medmänskligheten. Du är på rätt väg. Det bästa har inte hänt än för dig. Människor behöver din visom och du kommer, om inte nu, så i framtiden prata med människor i ett coachande, växande och kärleksfullt syfte. Det är en av dina syften på din livsväg – att lysa med ditt ljus, lära ut, coacha och inspirera andra människor – utan att gå sönder själv.

2 thoughts on “Budskap – Vad du behöver höra just nu ♥️ “En fot framför den andra. En dag i taget. Här och nu”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *