En prövande tid

Hej fina du!
Det har gått en tid sedan sist. Jag har så gärna velat skriva men inte kunnat sätta mig ner och jorda mig och få in vad som ska skrivas om. Jag vill gärna känna in vad som ligger i det kollektiva, inom mig och vad det andliga teamet coachar mig till att skriva om. Just nu har jag mycket på mitt bord och den mesta tiden går åt till att äta, träna, sova, plugga, jobba och umgås med pojkvän och familjen.

I utbildningen skriver vi just nu examensarbete och det sedan mars. Det handlar om hur musiken kan vara kittet i gemenskapen och främja sociala relationer i förskolan. Troligtvis är vi klara i början av juni.

Hur mår du just nu? ❤️
Själv är jag inne i en transformation i mig själv, jag känner att jag blir testad och pushad att ta nya vägar . Jag har gått från att bo heltid i Malmö till att flytta till mina föräldrar för att bo där i veckorna och på helgerna åker jag hem till Malmö. Det är tillfälligt men anledningen är det ekonomiska. Jag blev permitterad på mitt jobb på Lindex och kände att om jag ska få ihop det ekonomiskt så måste jag jobba nu när skolan snart är slut för denna termin och CSN försvinner. Jag jobbar därför på skolan i min hemort och bor hemma hos mina föräldrar. Jag åker hem till Malmö på helgerna för att umgås med min sambo.

Det är en testande tid och det är mycket som jag får reflektera över. Det hade redan påbörjats innan. Jag funderade extremt mycket över val, vad jag vill, var jag vill bo etc. Existentiella frågor. Jag vill inte fly längre men jag vill göra rätt val i vad jag behöver. Det har skett mycket i min mognad, egen kraft och sanning som växer sig starkare. På något sätt får jag tid att reflektera över illusioner nu och det som har varit i min barndom och senare. Jag är starkare än jag tror. Men trött på att kämpa. Stark, driven och känslig på samma gång, och jag håller på att resa mig ur elden. Jag ser så med klara linser nu. Beteende, mognad, människor etc. Jag blir mer självständig att lita på min egen sanning. Det är verkligen en transformerande tid och jag funderar just nu mycket på framtiden och vad som ska komma och är.

Det som sker just nu är tornet i tarotkortleken, solen och världen. Saker ska raseras för att det sedan ska bli lyckligare tider och att världen ligger framför mig. Men inte innan jag har raserat omkull vissa delar som inte ska finnas kvar längre i mitt liv och transformerat om tankar, känslor, beteende etc.

/ Emilia

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *