Vad tror du om den tid vi lever i?

Hej!

Vad tror du om den tid vi lever i just nu? Kommentera gärna nedan. Är så nyfiken på dina tankar och känslor.

Jag har alltid varit nyfiken på vad som finns bakom fasader, masker och ord som sägs och inte sägs, som inte känns som hela sanningar. Jag ser att vi ofta blir manipulerade på alla möjliga nivåer, förda till illusioner och ord som inte är fullständiga sanningar. Medvetet och omedvetet. Detta gäller allt från andliga lärare, till sociala medier, försäljning, politiker, nära personer och till oss själva. Jag tror på det goda, men ser det manipulerande egenvinnandet också. Det ena utesluter inte det andra och jag tror vi pendlar mellan 5D och 3D på alla möjliga delar inom oss. Vissa delar har utvecklats mer. Men detta kan göra mig trött och gör att jag behöver mycket egentid för att hantera och sortera.

Det är så många som är uppvaknade, men jag känner att fler behöver vakna, se sanningar, börja förstå och ifrågasätta mer. Meningen tror jag är att vi ska höja vår gemensamma vibration på jorden, sprida kärleksfull kunskap, förstå våra beteendemönster och vad vi behöver arbeta på med oss själva.

Jag anser att vi inte ska sätta någon på en piedestal. Vi ska vara öppna och mottagliga för människor, förändringar, att ge och ta, men närvarande och vaken för vad som sägs och görs. Det är en ständig kamp mellan mörkret och ljuset, både utanför oss och inom oss. Och det är precis det jag tror sker nu. En kamp mellan mörkret och ljuset. Jag ser kampen mellan motpoler i 3D som jag hoppas ska göra att vi höjer vår vibration.

Jag tror att du som läser min blogg är uppvaknad eller är påväg att vakna upp. Jag tror att du ser, känner eller förstår mycket som sker och sägs bakom illusioner. Vad gör du för att arbeta på dig själv just nu?

Vet inte när detta var skrivet, men känns aktuellt fortfarande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *