”Visa dem hur stark du är – låt dem aldrig se dig fälla tårar”

Visa dem hur stark du är,

låt dem aldrig se dig fälla tårar.

 

Jag kan lyfta flera tusen kilo,

jag kan ta mig över hav o land

och jag kan göra nästan allt dem ber om.

 

Våga släppa taget nu,

sluta att vara rädd för att sårad eller att såra.

 

Jag tror på att vi är många som arbetar med vår självkänsla.

Jag ser att vi är många som är medberoende i andras kontroll, rädslor och sorger. Vi är fria och absolut inga slavar för andra. Älska dig själv, kommunicera din röst och sätt gränser.

Vi är många omedvetna “healers” som drar till oss andra människor för att hjälpa till att höja medvetenheten, läka och sprida ljus/kärlek.

Det är något som är gott för medmänskligheten och det kan ligga i vår livsresa att vi ska göra det.

Det är inget vi inte klarar av, men ibland behöver vi säga ”fuck off” för att människor också behöver ta ansvar för sin egen energi – sitt helande. Människor behöver också kärlek. Men vi behöver också lära oss vårt självvärde och säga nej. Jag kämpar med detta själv.

Jag tror att människan drar till sig andra människor för att läka sina sår – om och om igen tills vi lär oss. Vi drar till oss mentala “PTs” som kommer i vår väg som kan verka dysfunktionellt, men som hjälper oss att träna på exempelvis att sätta gränser eller att bli avvisad. Det kan vara barndomssår från att ha blivit avvisad som har skapat en omedveten sorg inom oss som vi behöver arbeta med. Vi behöver förstå vårt värde, vara tydligare med gränser och att bygga en stark självkänsla. Vissa saker behöver komma om och om igen för att vi ska träna på vissa rädslor, föreställningar eller läka sår. Vi är fullständigt hela, men vi behöver också förstå det rent mentalt och göra upp med det som inte tjänar något syfte till vår sanna livsväg.

Jag tror på att det finns en gudomlig plan och alla människor har en livsplan och ett syfte på vår jord. När känner du dig fullständigt lycklig inifrån och rätt i livet? Tänker du på något av det nu? Det är en del av din livsplan.

Jag tror på att vi arbetar med livsläxor, att lära oss av erfarenheter, att arbeta med rädslor och att älska villkorslöst, men det betyder inte bara att älska andra villkorslöst, utan också älska sig själv villkorslöst. Det är något vi behöver ge oss själva varje dag – att känna vår styrka och vårt värde. Alla “ups and downs” är ett sätt för att rensa bort gamla föreställningar, bli friare, rensa känslor som har fastnat och ett test för att stärka dig hur mycket du älskar dig själv när du inte får kärlek utifrån. För varje gång utvecklas vi på ett eller annat sätt. Det är vad jag ser och tror på.

Gråt när du är ledsen – sätt inga lock på sorg eller problem. Rensa ut. Låt det komma och flöda. Sorgen hjälper dig att vara lycklig.

Jag vill bara med detta säga att du är värdefull, förtjänar att bli älskad och att du framförallt ska älska dig själv!

När jag tänker på självkänsla och att utstråla självkänsla inifrån och ut, och där din aura lyser, så tänker jag på nummer 3 i stora arkanan i tarotkort – Kejsarinnan. Älska och hedra din kropp varje dag oavsett hur du ser ut. Ta hand om din kropp. Du är vacker! Säg till dig själv att “jag är vacker”, “jag är kärlek”, “jag är fri” “jag älskar mig själv och andra”, “alla är rätt på sin väg”, tänk positivt, se dina “problem” som något du ska lära dig av, klä dig vackert, smycka ditt hem för att skapa rum för återhämtning, men framförallt ta hand om och smycka din kropp – på ditt sätt som är kärleksfullt. Låt känslan av det starka och vackra inom dig växa inifrån och ut. Omge dig av det vackra i promenader, sång, ord, människor och se flerdimensionellt på livet. Positiva affirmationer kommer att skapa flöde och kärleksfulla projekt i ditt liv.

Kram fina du!

/Emilia

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *