Hur mår du några veckor in i 2020?

Hej,

Hur har ditt 2020 börjat? Känner du av att 2020 är fyrans år? Vad tror du om detta året?

Själv startade jag med en stor influensa med förkylning, feber, ont i öronen, ont i halsen och att vara helt utslagen. Jag hade ont i kroppen och flåsade så fort jag skulle gå någonstans. Det tog ca 2,5 vecka att bli bra igen och vanligtvis brukar jag vara sjuk i max några dagar. Jag är väldigt sällan sjuk. Men något skulle rensas ut och stabiliseras. Både känslomässigt och fysiskt. Treans år mötte fyrans år

Jag är en människa som kämpar med hantera stress och migrän. Jag känner av andras stress och blir lätt stressad. Det har blivit mycket bättre med åren och jag tränar mentalt på att tänka på att ta det lugnt, att stressen inte löser mina problem, sakta ner, djupandas och prioritera det viktigaste. Jag skriver gärna listor nuförtiden för att bocka av och komma ner i varv. En sak i taget.

Men att lägga sig platt och inte göra någonting gör mig bara mer stressad, men ibland slår min kropp bakåt. Min instinkt vill bara göra det motsatta med min kropp, gå hem och gömma sig 😉 Kanske är det mitt högre jag som strejkar mot egot, där egot bara vill att jag ska fånga så många bollar som möjligt. Men det har inte alltid varit så, att mitt högre jag strejkar mot egot. Egot och det omedvetna har alltid velat fånga vartenda boll och göra alla människor glada med det dem lägger på mitt bord (ja, jag är en “people-pleaser” – det har med rädsla och min självkänsla att göra). Egot spelar mig ett spratt med stress.

Ni som kan “Human Design” förstår vad jag menar med att jag är vit i huvudet och i roten. Jag påverkas av stress-påtryck på båda hållen och det är som två vidöppna dörrar från båda hållen in i kroppens system. Det kommer utifrån – kommer och går som det vill.  Jag är en Manifesting-generator, 6/2. Både ledare och följare på samma gång. Det är mer komplext än så, men mycket kortfattat…Har du kollat upp detta? annars kan du bland annat göra det här: http://www.humandesignamerica.com/chart

Pga av stress-påtryck (och andra aspekter av att vara känslig för energier/HSP) är tid i hemmet viktigt för mig. Människorna, egentiden och tystnaden. Jag behöver det för att ordentligt lyssna inåt och få tillbaka energi som jag har förbrukat under dagen. Bollar jag har gått igång på. Jag är säkerligen inte ensam. Jag behöver koppla av, meditera, skriva, träna, promenera etc. för att orka med vad som händer ute i etern. Men att fly, sluta sig och bli en eremit är inte botemedlet heller. Jag tror att utsätta sig, lära sig att “dansa i regnet” och lära sig att hantera det som är jobbigt är också viktigt. Men inte till den grad att vi blir sjuka. Balans och inkännande är viktigt. Varandet och avkopplandet i vilken miljö som helst är viktigt att lära sig. Mindfulness, stanna kvar i sin egen kraft etc.

Jag älskar att vara ute bland människor, spegla mig och lära mig av andra människor. Vi hämtar information och energi av varandra. Det gäller bara att förstå sina gränser, lära känna sin omgivning så att din energi inte förbrukas hela tiden. Vara medveten, sätta gränser och att omge sig med kärleksfulla, sanningssägande, stöttande och positiva människor som också tillför energi.

Jag tror att struktur, ta hand om det känslomässiga och feminina inom oss är några aspekter av fyrans år för att kunna stabilisera sig detta året…
Det feminina balanserar upp det maskulina. Det är min känsla…

Vad tror du?

Kram,
Emilia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *