Hösten är här + universiellt budskap

Visst känns det som höst nu, regnrusket hänger över huvudet. Men jag vet att höstrusket också finns i våra tankar och i känslokroppen. Precis som hela Universum finns inom oss. Mår vi bra så påverkas vi inte särskilt mycket av “dåligt väder”. Jag märker det på mig själv. När någon obearbetad känsla har fastnat inom mig så mår jag sämre vid “ruskigt” väder. Vädret förstärker våra tankar och känslor. Precis som mat och alkohol förstärker våra tankar och känslor. Det vi “stoppar i oss” påverkar vår känslokropp. I och med fullmånen idag också så kan det svaja inom oss. Hur mår du i Fullmånen idag? Jag känner mig mest rastlös, men också

trött och lite ledsen. Det är obearbetade känslor. Vad gör jag för att ta hand om de känslorna? Skriva dagbok funkar för mig, meditera, prata med min mamma, rensa luften med salvia, möblera om, arbeta med händerna, ut och springa, med mera. Jag sysselsätter mig samtidigt som jag söker svar. Jag vill transformera rastlösheten och tunga känslor till harmoni. Hur hanterar du känslan av att ha obearbetade känslor som har fastnat i kroppen?

Nedan kommer ett universiellt budskap, som jag drog till dig och mig idag:

I och med fullmånen så är det dags att släppa taget om något. Sakta ner, zooma ut och se den stora helheten. Vad säger din intuition till dig? Inte magkänslan, utan din själ och hjärta. Se helheten nu. Ta du kärleksfulla beslut för dig själv, eller fortsätter du att tänka för mycket på detaljer, förhala eller blunda för vad du verkligen känner där längst inom dig i hjärtat? Jag tror på dig och du har min stöttning. Tro på dig själv! Lyssna inåt. Din kraft är stor. Våga ta emot vägledning från andra sidan som är för ditt högsta bästa. Ge dig själv kärlek.

När det är fullmåne är det ett perfekt tid att släppa taget, förlåta dig själv och andra, samt känna tacksamhet och kärlek. Lämna orostankar, negativ energi och händelser. Beskriv vad du vill släppa taget om, det som inte gynnar dig, skadliga tankar, vanor och energitjuvar. När vi erkänner illusioner, sanningar, accepterar, går vidare och förlåter – sänder vi ut kärleksfulla, rena, klara vibrationer.

 

Kram

Emilia

 

 

 

3 thoughts on “Hösten är här + universiellt budskap

 1. Normalt fall brukar inte vara så här. Men är hög känslig så det jag känner mest av är inte i från mig själv. Det får jag nog lära mig ieva med det.
  Jag tar gärna bad är bästa sättet renas på. Salvia har jag gjort i dag. Men i v nu så kommer magi leverans! ???

  1. Det är mycket jobbig energi i omlopp just nu. Jag är också högkänslig, det är nog mycket i det kollektiva som passerar genom oss nu för att helas. Vissa dagar är svåra att sätta sig i en skyddande bubbla. Bra val, bada och duscha är så renande för auran 🙂

 2. Det är sant är faktiskt väldigt kompleserat kydda sig just nu. Vart föri väldigt länge tyvärr gott över styr.
  Men jag vet var det är i från det jobba är i från är sen 2014
  Andra sen 90 talet 2 helt olika fält kan man säga. Jag älskar magin är livs viktigt för mig lever för den. Så ja är även empat med vilket är just nu väldigt smärtsamt. Men har fot till mig idé som jag ser i fram i mot.
  Kommer nu i veckan!
  Dock regn hjälper mig bara enu mera så är posetiv med regn..
  Gillar där i mot inte värmen så för mig passar det utmärkt just nu dimman oklarhet har lättat nu.
  I min värd nu änkligen så ser jag hopp ljuset i mitt fall ! ??
  Efterlång dryg kamp med hjälplöshet som känns omöjligt framförallt inte blivit förstådd. Man måste lira samma band för ska flyta på.
  Fot lärt mig nya ord tekniker idér mens väntan längtan det ska komma ska ske. Är ivrig som person synlighet när jag förstår saker ting.. vilket i sig kan upplevas övermäktig som person har mycket i en samma kropp! Har alltid vart bekväm i ämnet underversum! Gjord livet som är största problemet tackla tycker jag.. har haft tur inte haft skeptiker som på verkat mig för den jag är. Är jag så tacksam över ! ???❤
  Men nu dags för nästa steg kapitel! Min själ har vuxit ur mig där jag är just nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *