Budskap – vad du behöver höra just

Hej fina du,

 

Har förberett för en ”pick a card” där du väljer det som du dras till? Blunda, känn in eller dra direkt det du spontant känner innan du hinner tänka.

Nummer 1: Rosenkvarts 💕

Nummer 2: Akvamarin

Nummer 3: Bergskristall

 

🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

 

Nummer 1: Rosenkvarts 💕

Stora positiva förändringar väntar dig. Du har genomgått tuffa tider med din partner eller tidigare partner. Det finns känslomässiga ärr på din livsresa som har gjort att du lärt dig av dina misstag samt att du har blivit försiktigare med att älska och öppna upp för människor. Va inte rädd. Änglarna finns med dig och de ber dig att tillåta dig att öppna upp ditt hjärtchakra ännu mer. Meditera in ljus och kärlek till dina celler och din ljuskropp. Hitta balans mellan din ting och yang. Kärlek väntar på dig. De senaste åren har du gått igenom stora tuffa utvecklingssteg på din livsväg via en eller flera partners. Det har varit viktiga steg för att öppna upp ditt hjärta.
Det ligger stark healing i dessa korten och jag känner att din lycka väntar på att du ska ge efter. Du längtar efter känslomässig harmoni, lycka, passion, älska fullt ut och äventyr. Våga lita på andra människor och det kommer att komma tillbaka mer kärlek till dig. Älska fullt ut! Va sann mot dig själv och det du längtar efter. Tillåtelse och självkärlek. Stora positiva förändringar väntar dig. Våga släppa taget om din rädsla och trygghetszon. Du är känslomässigt stark och bär på mycket kärlek inom dig 💗 Ta för dig! Du är buren. 

Nummer 2: Akvamarin

Nu händer det saker i ditt liv. Flyt finns med dig. Du är påväg in i ett nytt jobb med en partner. Kontrakt är påväg att skrivas. Ta vara på tillfället att utveckla din karriär och se hur du och din arbetspartner kompletterar varandra. Om inte nu så kommer ditt arbetsliv trappas upp i fart inom en kort snar framtid. Sluta oroa dig, stilla dina tankar och lyssna på dig själv. Släpp orostankar. Glöm inte att vara sann mot dig själv i processen, lita på din egen sanning och ta dig tid för ensamtid och återhämtning. Lita på processen och forcera ingenting. Allt sker av en mening och du är omfamnad till att få det bättre nu.  Ta andningspauser, känn in, var tydlig med vad du önskar och vill – lita på dig själv! Var smidig men kompromissa minsta möjliga. Utveckling och framgång i din karriär händer nu/snart. 

Nummer 3: Bergskristall

Stora förändringar om ett år. Något som du arbetat för tar sig i uttryck då. Du kommer att slänga dig ur din komfortzon och börja arbeta framåt på din livsväg. Det är dags för dig att visa världen vad du kan, arbetat för och använd ditt ledarskap och kreativitet för att lyckas. Jag känner stark tro på din ledarförmåga, kreativitet, drivkraft och att du ska lära andra människor vad du kan. Va smidig i dina beslut, lyssna in andra människor och gör ett högkvalitativt arbete av det. Va kreativ och ge utlopp för allt du bär inom dig. Dansa, måla, skapa eget företag, visa upp dina färdigheter. Bygg din framtid. Rensa bort det som inte funkar. Tiden är då rätt. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *