Hej världen!

Välkommen till min blogg.
Jag heter Emilia och har alltid känt mig dragen till astrologi, det ockulta, andliga och till helandet.
För mig är det inget konstigt.
Jag tror på att vår värld är energier, vibrationer och frekvenser. Jag tror på magi, mirakler, affirmationer och attraktionskraft. Jag tror på själen, medvetenhet, tidigare liv, karmiska mönster, att vi alla har en egen livsväg och en speciell mening med våra liv. Jag tror på den gudomliga ordningen, kosmisk timing etc.
Trots det skapar vi allt framför oss här och nu med val. Val från de föreställningar och den medvetenhet vi har.
Väljer du kärlek eller rädsla? Vad styrs du av?
Med min blogg vill jag dela med mig, av mina upplevelser, erfarenheter, tankar och det som finns inom mig. Jag vill dela med mig av mitt liv och det jag ser med mina fysiska ögon, men mest det jag ser med mitt tredje öga. Hoppas du vill följa mig! 
Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *